peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Schade Afhandeling

Laat ons bij schade alles voor u regelen!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

20 06 2017 1Of het nu je vakantiebestemming is of een stopplaats onderweg naar het zuiden: Parijs is altijd een bezoekje waard. Nieuw is dat je een tour door de stad kunt maken met de E-Mehari, de open, elektrische auto van Citroën. 

20 06 2017 2

De mogelijkheid om Parijs met de E-Mehari te verkennen, komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Citroën en de organisatie ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ - vier wielen onder een paraplu. Het is de geuzennaam van de Citroën 2CV, omdat die auto je met minimale middelen overal naartoe brengt - en droog bovendien. De organisatie biedt al langer trips door de stad aan met 2CV’s, en doet dat nu ook - conform de eisen die de moderne tijd aan mobiliteit stelt - met de 100 procent elektrische Citroën E-Mehari. Dat model is in Nederland niet leverbaar; des te meer reden om er in Parijs eens uitgebreid mee kennis te maken.

20 06 2017 3

Verademing
Het leuke van de E-Mehari is dat hij geheel open is, voor een wijds uitzicht naar alle kanten. Bovendien kun je er met vier mensen in zitten, net als in de 2CV. Je zult het alleen zonder het luidruchtige gesnater van de Eend moeten doen, maar ook zonder diens uitlaatgassen. Schoon, soepel en stil door de stad dus, een verademing voor deelnemers en omstanders. ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ heeft diverse routes om uit te kiezen, zoals het klassieke Parijs, het onbekende Parijs en het Parijs van André Citroën. Het start- en eindpunt is altijd C_42, de officiële vestiging van Citroën aan de Avenue des Champs-Elysées - toch al een plek die de ware Citroën-liefhebber op zijn Parijse verlanglijstje heeft staan.

20 06 2017 4

Spacetourer
Wie wat verder wil reizen, of met meer personen onderweg is, kan via ‘4 Roues sous 1 Parapluie’ sinds kort ook kiezen voor de ruime en comfortabele Citroën Spacetourer. Daarmee liggen trips in het verschiet voor acht personen naar bijvoorbeeld Mont Saint-Michel, de kastelen langs de Loire en de wijnkelders van de Champagnestreek. Grappig om te weten is dat de vooralsnog twee beschikbare E-Mehari’s de nummers 19 en 68 dragen, naar het geboortejaar van hun voorbeeld, de originele Citroën Méhari. De Spacetourer heeft nummer 8, naar het aantal personen waaraan hij plaats biedt.
Voor boekingen en meer informatie, klik hier  

Actueel

Aangesloten

 facebook breed

 


goedbloed

T: 06-25536587
Belleweg 2A
5711 DH Someren

googlemaps

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook   

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig